7 December, 2023, 20:28

Lavtaljede jeans er på vej tilbage, og vi ved ikke helt om vi kan overskue det

De fleste af os, husker de lavtaljede jeans, som var populære i 90’erne og 00’erne. Mange af os, husker dem med gru. Du får måske omgående indre billeder af Christina Aguilera og Britney Spears med jeans der kun LIGE dækkede deres venusbjerg. Ooooog det siges at de er på vej tilbage.

Det er desværre ikke bare noget vi finder på – sådan noget joker kan ikke med. Både The Cut, Man Repeller og Harpers Bazaar melder alle at den er god nok. Det er faktisk virkelig sjovt, for alle tre medier er fulde af beklagelse over denne trend, som de fleste håbede, var død og begravet.

lavtaljede jeans
Kilder: Harpers Bazaar, Man Repeller og The Cut

Både Dior, Alexander McQueen og Tommy Hilfigers Spring/Summer 2017 modeshows, bød på meget, meget lave taljer. Og når de kommer fra netop dem, er det desværre nok ikke en genoplivet trend der flopper.

Lavtaljede jeans
Kilde: Vogue Runway

Lavtaljede jeans er bare kun fede, hvis man har totalt flad mave, og det er der altså ikke mange af os “dødelige” der har. Det havde vi måske haft hvis vi fik abnormt mange penge for det, som modeller, skuespillere og andre celebs, men os med “normale” liv, ikke helt optimale spisevaner og måske en unge eller tre i bagagen, har sandsynligvis ikke denne nødvendige flade mave.

Måske skal vi bare håbe på at det er en trend der forbliver i Hollywood. Ellers må vi bare “stocke up” af mid-, og highwaist jeans, i tilfælde af at de lavtaljede, kommer til at dominere markedet (igen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.