29 February, 2024, 19:45

LEGO lancerer et nyt produkt – LEGO Forma til voksne

Jeg har aldrig selv været den store LEGO-fan. Jeg har ofte prøvet at bygge noget kreativt i Duplo sammen med min datter, men det bliver altid det samme grimme hus.

Dog ved jeg at der er andre der elsker LEGO. Trilles far bygger meget mere kreativt end mig – selv med Duplo klodser.

Nu er der lidt ekstra godt nyt til voksne der elsker LEGO. De lancerer nemlig LEGO Forma. LEGO Form er designet til voksne, og er mere ment som et kreativt projekt, end som legetøj. Deres første serie i LEGO Forma er fisk. Bare et af sættene kommer med næsten 300 komponenter, og et gearsystem der gør at fisken kan bevæge sig som en fisk – hvis du altså kan finde ud af at samle det.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

Og det er pænt. Pæne fisk. Se dem lige!

Vi kan forvente at se det en gang i 2019 🙂

Læs mere HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.