7 December, 2023, 21:02
tjek komfuret

Life hack: Tag et billede af dit komfur inden du tager på ferie

Mange af os er typerne som, på vej til lufthavnen, eller når vi ligger og daser på Mallorca, pludselig kommer til at tænke på, om man nu fik tjekket om komfuret/strygejernet/radiatoren eller lign, var slukket da vi tog af sted. Den slags kan koste mange ubehageligt tanker, på tidspunker hvor vi ikke kan gøre en skid ved det.

Der er en simpel grund til at man ofte bekymrer os om sådanne ting, når det er mindst passende. Det er nemlig ofte i forbindelse med at vi gør ting som ikke er en del af vores daglige rutine – som f.eks. tager i sommerhus, på weekend hos familien eller på ferie.

Har man mindre børn, kunne de i teorien godt have skruet på en af knapperne på komfuret eller drejet termostaten på radiatoren helt op på max, mens du stressede al jeres habengut ud af døren. Måske er du selv den distræte type som i teorien kunne have glemt en tændt kogeplade eller et tændt strygejern.

termostat

Et helt simpelt trick er, at tage et billede af de apparater som i teorien kan udgøre en fare (eller en psyko-elregning) ved at være tændt eller skruet op.

Hvis du også er typen som bliver i tvivl om hvorvidt du låste døren, så optag at du låser den. Det lyder dumt, men det kan altså spare dig for mange bekymringer.

Det smarte ved det her er nemlig, at du med stor sandsynlighed ikke får brug for at kigge på billederne for at forsikre dig om at du fik slukket de ting du normalt bekymrer dig om, for bare det at du har taget billedet, gør at din underbevidsthed ved at alt er helt fjong hjemme i hytten.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.