2 December, 2023, 21:27

Little Nightmares er et lige tilpas spooky spil, til at vi ELSKER det!

Selvom man ikke er decideret gamer, kan det være virkelig hyggeligt at overtage konsollen ind imellem, og spille et hyggeligt spil. Vi vover at påstå at både gamere og ikke-gamere vil kunne lide Little Nightmares.

Little Nightmares er et platformspil med rigtig meget handling i. Det er ikke svært-svært, men tilpas svært til at give udfordring. vi var ca halvanden til to dage om at gennemføre det hele, og vi er ikke gamere.

little nightmares little nightmares

Spillet handler om en lille person (dreng/pige, det ved man ikke helt) som er fanget på noget der viser sig at være et skib. På det her skib, er der mange…. specielle eksistenser. Blandt andet en utrolig ucharmerende og usympatisk kok, og en blind “janitor” (pedel-ish) med meget korte ben og utrolig lange arme – begge to nogle som du skal snige dig forbi.

Der er også nogle små “nisser” med papirhatte som man skal kramme. Og nogle lygter som man skal tænde, hvilket genererer et checkpoint.

little nightmares

Det gode ved dette spil er, at der er nok checkpoints til at det ikke bliver for svært.

Du sniger dig altså rundt på dette skib, men man ved ike rigtig hvorfor. Du skal ikke opdages – det er helt sikkert. Stemningen er dunkel og surrealistisk, men ikke nok til at du faktisk får (små) mareridt af spillet. Det er hyggeligt, spændende og totalt fængende. Og jo længere du når i spillet, jo mere historie, undren og handling udløses der.

Spillet kan spilles på PS4, Xbox, PC og det kan købes på Steam.

Se mere på Little Nightmares hjemmeside HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.