2 December, 2023, 21:08
lush

LUSH nyheder som giver os lyst til at gå i bad NU!

lush

Lush laver de lækreste produkter, og det er produkter som man kan købe med god samvittighed. Det er nemlig vegetarisk ( eller vegansk, ikke testet på dyr, håndlavede og deres indpakninger er lavet med tanke om miljøet, idet de bruger så lidt emballage som muligt, og den plastik emballage LUSH bruger til showergels osv, er lavet af genbrugsplastik, eller biologisk nedbrydelige materialer. We like that.

Lad os kigge på nogle af deres nye produkter.

Yellow submarine (vegansk)


Denne sjove og søde bath bomb, indeholder lækre citrus dufte, og laver smukt gul og lyserød skum i dit badekar.
Lush yellow submarine

Elbow grease (vegansk)

Det perfekte produkt til dem der har tør hud, om det så er pletvise som f.eks. hæle eller albuer, ben eller tattoos der trænger til fugt. Elbow grease lover at fugte din tørre hud, og efterlade den lækker og blød.
lush elbow grease

Crème de Menthe (vegansk)


Bare put en mundskylle-pastil i munden, tag en tår vand, bland det godt i munden og spyt. Denne version indeholder pebermynte pulver og pebermynte olie, som gør munden frisk og ren.
lush

Rocket science (vegansk)


Så bliver det ikke meget mere cute. En lille raket til badekarret, der efterlader blå, pink og gul skum i dit badekar, og dufter af citrus.
lush rosket science

Scrubee


Lækker lille to-i-en bi, som fugter og hjælper med at fjerne døde hudceller, mandler og kokosnøddeskaller som “skrubbere” og honning, kakao og shea butter som “fugtere”.
lush scrubee

Sleepy (vegansk)


Denne toplækre lyselilla bodylotion, dufter af lavendel og tonka bønne-parfume, og afstresser dig mens du sover. Glycerin, kakaosmør og mandelolie, holder huden blød og giver fugt.
This lovely lotion smells like lavender and tonka perfume, easing your stress and worries while you sleep. The glycerin, cocoa butter, and almond oil also help to keep your skin soft and moisturized.
Lush sleepy

Ynge (vegansk)


Lækker spearmint hårkur med seasalt, som giver håret tekstur og volumen. Indeholder også jojoba olie som giver shine og guarana som fugter håret. Skal oprøres med kogende vand, og sidde i 20 min. Lækkert!
lush ynge

Pink bath bomb


Denne skinnende pink bath bomb er ikke bare skøn at kigge på – den dufter af vanilje og tonka bønne parfume, hvilket er perfekt når man skal føle sig afslappet og forkælet.
lush pink bath bomb

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.