2 December, 2023, 22:09
MAC Rollerwheel eyeliner

MAC’s nye Rollerwheel eyeliner er udformet som et lillebitte pizzahjul

Den evige søgen efter den perfekte liquid eyeliner, som er holdbar og nem at lægge (eller ikke for umulig), er måske snart ovre. MAC lancerer nemlig deres nye Rollerwheel Eyeliner, som mildest talt er rimelig revolutionerende.
I stedet for de sædvanlige varianter som oftest er en tip af filt, pensel eller en skrå børste, er dette nemlig et lille hjul. Ja! Et hjul.

Spidsen er nemlig udformet som et lillebitte pizzahjul. Med det, ruller man simpelthen eyelineren på. Vi har tidligere skrevet om beauty-gadgets som er smart udtænkt, men som ikke virker i praksis; f.eks. de magnetiske øjenvipper, og dette kunne godt falde ind i den kategori - men det ser det ikke ud til at gøre.

Nogle af de store makeup-youtubere har nemlig prøvet Rollerwheel, og de er absolut ikke negativt stillede overfor den. Faktisk er der flere som synes at den er ret fed, og rimelig nem at bruge når man først lige forstår hvordan den skal bruges.

Det lille "pizzahjul" opsamler præcis den rette mængde produkt, og så kører du det simpelthen over øjenlåget, der hvor du vil have din liner. Du kan sågar lave en udemærket wing med den, og de fleste ved at det absolut ikke er piece of cake.

Men hvor ville vi altså ønske at MAC ville stoppe med at teste på dyr 🙁

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.