7 December, 2023, 20:46
magnetiske magnetig false eyelashes kunstige øjenvipper

Magnetiske kunstige øjenvipper – hot eller NOT?

Der kommer hele tiden nye og skøre ting til. Nogle bliver et megahit, som f.eks. Beauty Blenderen – andre er noget mere MEH, som f.eks. silicone wannabe-beautyblenderen og den roterende mascara-børste. En ting er om det er smart i teorien – det skal også fungere i praksis. Ting der ikke fungerer optimalt i praksis, flopper. That’s it. Ingen gider bruge længere tid end nødvendigt på at lægge makeup med en fancy ny dims, hvis den gamle og nemmere dims fungerede lige så godt eller bedre.
Et glimrende eksempel på ovenstående, er de magnetiske falske øjenvipper. Idéen er virkelig god, men så stopper det også der.

magnetic false eyelashes

De fungerer ved at man sætter en sektion over øjet og en unger øjet. I hver sektion er der magnet, som gør at vipperne “låser” over dine egne vipper.

Øjenvipperne laves af Onetwo Cosmetics og koster $69, altså godt 450kr. På deres hjemmeside www.onetwocosmetics.com lover de følgende:

  • Påføres på få sekunder (intet bøvl med besværligt lim og klister er nødvendigt)
  • Ultra-letvægt (Det kan være at du enddag glemmer at du har dem på… indtil du ser dit blændende spejlbillede, på grund af vipperne, selvfølgelig)
  • De bliver hvor de skal, indtil du er klar til at tage dem af
  • Sikkert og egnet til hverdagsbrug. Det patenterede lim-fri design skader ikke dine egne vipper (som så mange andre kunstige vipper gør)

Well. Internettet har talt – og de er ikke enige! Vi tager den et punkt af gangen, under videoen af Safiya Nygaard som bøvler med hendes sæt vipper.

PÅSTAND 1: Påføres på få sekunder (intet bøvl med besværligt lim og klister er nødvendigt).
SANDHED: De Youtubere og anmeldere vi har fundet, har nærmere brugt TIMER på at prøve at påføre de magnetiske kunstige øjenvipper. Og her er der tale om Youtubere og bloggere med millioner af følgere. De føler ikke at de er til at håndtere, og at de er ukontrollerbare når magneterne fanger hinanden og de “låser” sammen med lidt for meget kraft. Der er ikke tvivl om at de “gode gamle” vipper med lim, er langt mindre bøvlede.

PÅSTAND 2:Ultra-letvægt (Det kan være at du endda glemmer at du har dem på… indtil du ser dit blændende spejlbillede, på grund af vipperne, selvfølgelig)
SANDHED:Flere ytrer faktisk at de er ubehagelige at have på. Igen er dette folk som er vant til at bruge kunstige vipper.

Tati er heller ikke særlig imponeret.

 

PÅSTAND 3:De bliver hvor de skal, indtil du er klar til at tage dem af
SANDHED:De bliver tilsyneladende ikke siddende helt som de burde.

PÅSTAND 4:Sikkert og egnet til hverdagsbrug. Det patenterede lim-fri design skader ikke dine egne vipper (som så mange andre kunstige vipper gør)
SANDHED:De er sikkert egnet fint til hverdagsbrug – hvis du har tid til at øve sig i timevis. Flere ytrer at de er rigtig svære at tage på og at få til at sidde ens på begge sider. Magneten er tilsyneladende stærk nok til at pille et hår eller tre ud af dine vipper.

Chloe Morello har også sit hyr med vipperne.

Altså må vi nok konkludere at idéen er bedre end det er i praksis. Det virker bestemt som om at der er håb for idéen, med lidt justeringer hist og her, men indtil da, bliver det et NOT!

En lille disclaimer: Vi har ikke selv prøvet dem. Vi overvejede det, men udfra hvad vi fandt ud af, blev vi enige med os selv om at vi ikke har den slags tålmodighed lige nu. 😉

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.