7 December, 2023, 20:44

Mine 5 favorit-restauranter på Wolt + Wolt promo kode

Jeg er en af dem der sætter meget pris på mad. Jeg elsker at spise – specielt hvis jeg ikke selv har stået og kokkereret.

Vi har brugt Just Eat en hel del, men er blevet en smule trætte af det fordi 1. kvaliteten er ofte som så, 2. det er svært at finde vegetarisk (allerhelst vegansk) mad derinde.

Jeg vil ikke lyve – jeg er absolut ikke en “first mover”. Jeg skal helst se tingene an før jeg kaster mig ud i det. Det er som om jeg skal høre om den pågældende ting mindst 10 gange, før jeg bider mærke i det. Havde godt hørt en del om Wolt fra Migogmintinderbaby, men det tog alligevel en form for halvt år før jeg selv hentede app’en (det var nok mest fordi nogen herhjemme havde hørt at McDonalds nu kunne fås med udbringning, haha). Da jeg først begyndte at kigge på de forskellige madsteder, var jeg hooked.

Wolt promo kode

Wolt har virkelig ramt rigtig, for tænk på hvor meget gratis omtale de får af os bloggere?! Ikke desto mindre – der er jo de her Wolt promo koder, og jeg brugte selv en, første gang jeg bestilte. Derfor skal jeg selvfølgelig også skrive min Wolt promo kode. Det smarte er at både brugeren og skaberen af koden, får 50kr i rabat på sin ordre. Det er rimelig solidarisk, ikke?

Her er mine fem favorit-madsteder på Wolt (i vilkårlig rækkefølge)

VACA fingerfood, Valby
Wolt promo kode
 
42 RAW Frederiksberg
Wolt promo kode
 
Nicecream Vesterbro
Wolt promo kode
 
Olioli Frederiksberg
Wolt promo kode
 
Gló på Vesterbro
Wolt promo kode

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.