29 February, 2024, 19:19

Mine fire yndlings juice opskrifter til vinter

Reklame – jeg har fået juiceren af AvXperten

Jeg er en sucker for juice – ikke smoothies, men juice. Det er en genial måde at få masser af grøntsager på, for det kan ikke blive lettere end at drikke dem.
Jeg har eksperimenteret en hel del, og det er ikke altid at min juice bliver køn, men de smager som regel fabelagtigt.

Det tager lidt tid når man skal juice, men til gengæld synes resten af familien ofte at det er interessant at være med. Man kan evt dele opgaverne op, så det ikke er dig alene der både skærer grønt, juicer og rengører.

Jeg har fået denne lækre maskine fra AvXperten, og den er supernem at bruge. Det eneste jeg altid vasker op i hånden er selve tromlen med bladene – resten ryger ofte i opvaskeren hvis jeg er lidt doven eller ikke gider mere.

Her er fire af mine yndlings juice opskrifter:

Gulerods-lækkerier

– 10 gulerødder

– 2 æbler

– Lidt ingefær

– Lidt citron

(hvis du smider et æble mere i, kan du spæde til med lidt sund og lækker hvidkål)

Shrek

– 1 hel broccoli inkl staven

– en pose spinat

– 2-3 æbler

– Lidt citron

(hvis du smider et æble mere i, kan du spæde til med lidt sund og lækker hvidkål)

Rødbededrøm

– 3 rødbeder

– 1 appelsin

– 1 æble

– Et halvt hvidkålshoved

– En halv citron

Vitaminbomben

– 1 pose spinat

– 1 agurk

– 2 æbler

– Lidt ingefær

– En halv citron

Som skrevet længere oppe, synes familien ofte at det er sjovt at være med. Den lange tragt gør at jeg ikke er bange for at min datter får fingrene ned i maskineriet. Juiceren er nem at rengøre og nem at bruge, og den presser altså virkelig meget saft ud af grøntsagerne. Tak til AvXperten!

Share