2 December, 2023, 21:59

Miskmask tester: 5 Days Deo – kan en deo holde i FEM dage???

(2019 update i bunden af indlægget)

Denne test var faktisk ikke planlagt. Den udsprang sig af, at jeg til dagligt sidder på et kontor, hvor der i disse varme dage er meget varmt. Som i VIRKELIG varmt. Cirka hver anden time, spiller vi bordfodbold på kontoret, og når man er en ukoordineret knold som mig, kan kampene hurtigt blive meget heftige, og deraf, sveder jeg endnu mere end jeg gør når jeg sidder på min flade røv.

Jeg startede med at købe en af de der krystal-deoer, som man lige putter vand på, og så gnider i armhulen. Den holdt IKKE! Som i overhovedet ikke! 

Dagen efter, svedte jeg simpelthen så grumt, at jeg løb ned i Matas, sparkede døren ind og råbte “Giv mig det bedste i har!”… Ej, det gjorde jeg ikke, men jeg spurgte ekspedienten om den allerbedste anti-sved deo de havde, og endte med at købe 5 Days Deo. Den lover at holde i FEM (!!) dage. What’s not to like?

Jeg klaskede den på med det samme, men min kjole stank allerede som om jeg havde sovet i en plastikpose i solen i en uge, så jeg måtte købe en ny på vej til familiemiddag, men det er en anden (hektisk) historie.

Og nu til testen

5 Days Deo skal bruges om aftenen inden sengetid, i rene, afvaskede armhuler. Den er duftneutral efter 50 sekunder, og man kan de følgende dage, vaske sig som man plejer. Indrømmet, jeg var skeptisk!

Forudsætningerne

Det er ikke småting, denne deo er blevet udsat for. Nej, jeg træner ikke, men jeg har svedt lige så meget, som hvis jeg havde gjort det.

– Mit soveværelse er i gennemsnit mellem 27 og 28 grader varmt MED åbent vindue, så man KOGER om natten, selvom man sover i Eva-kostume (nøgen).
– Jeg har brugt minimum 6×30 min i en (meget varm) bus, de sidste fem dage.
– Jeg har spillet 3-4 spil heftig bordfodbold på et varmt kontor.
– Jeg går generelt som en schæfer der skal skide, på sit yndlingsspot, NU – altså hurtigt = sved.
– Jeg har været på tur udenfor i høj sol, med en… lad os kalde det “livlig” treårig, tre af testdagene.
– Jeg har cyklet 5km i høj sol, på bakker med en 3årig på en 12-ish kilo bagpå, på en gammel halvflad lorte-havelåge af en cykel (og jeg er i utilgivelig dårlig form).
– Jeg har travet og travet og travet, nok 15-20km på de fem dage jeg har testet. I høj sol.

Hvordan har jeg så testet den

Cirka to gange om dagen, har min kære kæreste, sniffet mig i armhulen. Ja, det har han faktisk, og det var fint med ham. Han har en fin næse, og den kvalificerer ham glimrende som dommer.

Kom nu bare med resultatet

Godt. 5 Days Deo…… virker! Den virker i hvert fald godt nok, imo. Den har sgu klaret ærterne uden problemer de første fire dage. Først på femtedagen kunne jeg ane lugten af mig selv i mine armhuler – snusedommeren var enig – men det var virkelig ikke meget. I løbet af i dag, hvor jeg har vadet byen rundt med en sur unge i en klapvogn, cyklet 5km i høj sol, og stegt i solen mens den nu, mindre sure unge, badede, er min egen svedlugt kun begyndt at titte en smule frem. Den mængde sved vi kunne snuse os frem til i dag, er dog hvad en normal deodorant i mit tilfælde, slipper igennem på en enkelt dag.

“Jeg er gået fra, at have permanente fugtige pletter under armene, til at have tørre armhuler, selvom jeg cykler op ad bakke med flæske bagpå, i 26 graders varme!!!”

Den koster 160kr i Matas, men kan købes for 109 kr på Billigvoks HER!

Godt at vide

Jeg vil lige pointere at denne post ikke er betalt. Jeg har selv købt produktet, og får ikke penge eller lignende, for anmeldelsen. Den er 100% min mening. Havde den været noget bras, havde jeg skrevet det 🙂

– Den bør ikke bruges samme aften som du har barberet armhuler – trust me!
– Den indeholder nemlig alkohol.
– Den kan bruges af gravide
– Den er Astma-Allergi mærket.
– Den kan også bruges på fødderne, under babserne eller hvor du nu lugte-sveder.
– Den indeholder ikke parabener
– I og med at den hurtigt bliver lugtfri, går den ikke i karambolage med din parfume.
– Den gør at dine armhuler ikke bliver våde, selvom det er varmt. Ved ikke hvordan, men det virker altså.

Den koster 160kr i Matas, men kan købes for 109 kr på Billigvoks HER!

Update 2019 – et år senere :

Nu er det godt nok et år siden at jeg skrev artiklen, men jeg bruger den stadig. 

Jeg har siden skiftet arbejde, fået en mindre “nærdødsoplevelse hver dag-agtig” cykelrute, og cykler nu 50-60 minutter om dagen i høj sol – og jeg ligger selvfølgelig ikke og fjoller rundt inde til højre. Jeg ligger i overhalingsbanen næsten hele vejen.

Jeg vil uden tvivl vove at påstå at jeg er mere fysisk aktiv end for et år siden, og den virker stadig. ET ÅRS testresultater må fandme sige lidt! 

Hvis jeg glemmer at bruge den hver 4-5 dag, kommer sveden krybende tilbage, og jeg lugter igen som om jeg har lavet 14 timers hård cardio i et indelukket haveskur, med tømmermænd – iført latextøj. Hvis jeg derimod bruger den som anvist, er der intet. Tørre armhuler, ingen hørm. 

Det skal derudover siges, at jeg ikke bader hver dag – men derimod hver 2.-3. dag. 

Så min dom, her et år senere?

KØB DEN!! (det er et link)


Indlægget indeholder affiliatelink

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.