7 December, 2023, 19:19
Coco&Eve

Miskmask tester: Den megahypede Coco&Eve hårmaske

Gider du ikke læse det hele? Så se videoen i stedet 🙂

Hvis du har Instagram, har du sikkert set mindst én reklame eller omtale af det megahypede brand Coco&Eve. De bruger smukke influencers til at fortælle hvor fantastisk deres produkt er. Normalt hopper jeg ikke på de reklamer, men da jeg havde set reklamer for deres hårmaske et vist antal gange, gav jeg efter. Nu ville jeg simpelthen se hvor fantastisk dette produkt egentlig er.

Et opslag delt af Coco And Eve (@cocoandeve) den

FØRSTEHÅNDSINDRTYK

Fra jeg bestilte pakken fra UK, gik der kun 3-4 dage før jeg fik den. Det var en rigtig god start. De fleste der har bestilt pakker fra udlandet ved, at det kan tage en krig før de når frem. Det var i hvert fald ikke et problem her.

Det næste der overraskede mig positivt var emballagen. Det er ikke super-super vigtigt, men det har altså noget at sige. Det ankom i en rigtig fin æske, hvori både børste og hårmaske lå. Det er noget lidt andet end de tarvelige poser, tingene kommer i fra Wish, og som for øvrigt ofte lufter lidt af prut. Æsken er pæn og veldesignet, og begge items er rigtig fine.

Det er produkter som man har lyst til at have stående fremme – Insta-venligt, i ved. Så dér er mit indtryk bestemt også positivt.

Og duften. Hold kææææft hvor dufter det bare skønt og fantastisk! Af kokos og en behagelig, blid parfumeduft, som selv min sarte næse, kunne lide.

Hårmasken indeholder ikke parabener, phthalater og sulfat, og så er det vegansk, cruelty free og har Peta mærket. Så langt, så godt.

SÅDAN TESTEDE JEG

Jeg er ikke typen der gør en masse ved mit hår. Jeg vasker det en gang om ugen, for jeg hader at vaske hår. Det er simpelthen så kedeligt. I dagene op til at det skal vaskes, bruger jeg flittigt tørshampoo for at trække hårvasken længst muligt. Jeg glatter det ind imellem, har det tit i en hestehale, og ellers passer det sig selv. Er ikke specielt kreativ og fiks på fingrene, så hvor end jeg gerne ville flette og style det, kan jeg ikke finde ud af det.

Jeg har faktisk et virkelig lækkert glattejern, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at lave krøller med det. Har set en milliard (næsten, i hvert fald) Youtube videoer, men jeg fatter det bare ikke.

Jeg tog produktet med i bad, og vaskede håret to gange i min Kevin Murphey Angel Wash shampoo. Derefter puttede jeg hårmasken i. Jeg har set en del Instagram videoer hvor det bliver puttet i fra rod til spids. Det går mig helt grundlæggende imod, at putte noget i hårrødderne, men jeg tænkte at når de andre gør det, gør jeg også. Jeg børstede derefter håret, med den medfølgende “tangle teaser-kopi) og så ventede jeg 10 min, før jeg skyllede det ud. Disse 10 min kan med fordel bruges til at barbere og eksfoliere – hvilket var tiltrængt i mit tilfælde, haha.

Efter 10 min, skyllede jeg hele molevitten ud (havde selvfølgelig en rest tilbage i øret – sker det for andre også??) og så tørrede jeg det med en hårtørrer og glattede det hurtigt.

DOMMEN

Altså… Mit hår dufter dejligt, og det føles rart. Inden jeg glattede det, havde det fin fylde…

Men jeg er ikke blæst bagover af begejstring. For mig, gør den intet som andre, endda billige hårmasker ikke gør. Jeg er faktisk ret overbevist om, at andre hårmasker til samme pris, kan gøre det bedre. Et kig på ingredienslisten viser også at alkohol er ingrediens nummer 2, hvilket betyder at der er en del i. Det indeholder også silikone. Altså ingen videre vidundermidler i.

PENGENE VÆRD?

Det allersidste spørgsmål er, om Coco & Eve hårmasken er pengene værd. Svaret er nej! Den koster altså lige knap 300kr, og jeg vil bestemt mene at man kan få bedre produkter til den pris. Det er altså ikke et produkt jeg vil købe igen. Sorry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.