29 February, 2024, 17:37

Miskmask tester: Razorpit – få din shaver til at leve MEGET længere

razorpit

Vi ved alle, hvor hurtigt barberblade bliver sløve. Når de er ved at være slidte, er resultatet ofte fyldt med helligdage, og ind imellem kan hårene ligefrem hænge fast i bladene. Ikke så fedt når man sidder på hug og barberer makrellen. Det er desuden ekstra besværligt at barbere makrellen, med en sløv skraber.

Jeg har været så heldig at få lov at teste et par ting fra Coolstuff – ting jeg selv har valgt, og som jeg har en oprigtig interesse i.
En af de ting jeg var mest nysgerrig efter at få lov at teste, er den her smarte laban – Razorpit! Den lover en masse, og jeg har undersøgt om den holder hvad den lover (det gør den). Men først vil jeg lige fortælle lidt om, hvad Razorpit er.

razorpit

Hvad er Razorpit?
Razorpit er en dims, lavet af plastik og gummi, hvis formål er at holde dine barberblade skarpe. Den lover op til 150 barberinger med ét blad, og at man kan spare op til 90% af sine normale barberblads-indkøb.

Hvordan virker den?
Man bruger Razorpit til at slibe sine skrabere. Jeg brugte den når jeg alligevel var i bad. Man tager sin Razorpit og gør den våd. Så tager man en klat barberskum, shampoo, bodyshampoo eller whatever, og putter på Razorpit, midt på fladen. Så tager man sin våde skraber, og sætter den på fladen. Derefter fører man den OPAD! Det er det vigtigste step. Man skal køre den, den modsatte vej i forhold til hvis man barberer sig. Det gør man nogle gange, og så er man klar til at bruge sin skraber.

Virker den så?
JA! Helt og aldeles ærligt, så virker den! Razorpit er en gamechanger. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har brugt det samme skraber-hoved. Det er faktisk lidt utroligt, at opleve hvordan bladene går fra at være mega sløve og træls, til at blive totalt sprøde og helt som nye. Den gør bare jobbet! Jeg lyder måske lidt overentusiastisk, men det er sgu fordi den bare virker! Jeg har endda testet den på min noget slidte Gilette Fusion, og bladet er som nyt.

Hvor kan den så købes?
Den er lige nu på tilbud og koster dermed kun 89kr hos Coolstuff LIGE HER!

razorpit


 

Indlægget er sponsoreret

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.