2 December, 2023, 22:22

Miskmask tester: Shuttergrip – gør dit mobilkamera endnu bedre

Jeg har testet denne fede dimmer, fordi den bare kan nogle virkelig fede ting som jeg har manglet. Dimmeren hedder Shuttergrip, og er basically en lille ting, du sætter på din mobil. Den kan som sagt flere smarte ting; den giver et langt bedre greb på telefonen – for hvis man skal tage flere billeder, eller ligefrem actionshots, glider mobilen nemt i din hånd. Desuden er det lidt bøvlet at ramme udløserknappen præcist og uden at ryste billedet.

En anden smart ting ved Shuttergrip er, at udløseren kan tages af. Faktisk behøver Shuttergrip slet ikke sidde på din mobil – du parrer blot din telefon med udløseren via Bluetooth (det er virkelig nemt), og så kan knappen bruges som fjernudløser.

Der hvor det bliver rigtig smart med fjernudløseren er, hvis man har en tripod. Shuttergrip har nemlig indbygget skrue som passer med standard tripods, så den er lige til at skrue på.

Altså er Shuttergrip virkelig smart til folk der er glade for at tage billeder med mobilen, bloggere og mange flere. Man kan altså tage lækre billeder, f.eks. af sig selv, uden at behøve at investere i et spejlreflekskamera.

Dommen over Shuttergrip er, at jeg er rigtig glad for den, og helt sikkert kommer til at bruge den, når jeg ikke gider slæbe rundt på mit spejlreflekskamera – og det gider jeg sjældent. Den virker solid, og ér bare skidesmart.

Desuden er en af de store fordele ved den, at den er lille. Den fylder ikke ret meget, og er dermed nem at have med i tasken – sågar jakkelommen (alle piger ved at der ikke kan være en skid i jeans-lommer).

Shuttergrip koster 319kr HER og fås i tre farver. Du kan desuden få 10% på den med rabatkoden shuttergrip10.
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.