2 December, 2023, 21:51
unibrow

Denne græske model elsker sit unibrow

Mange af os, har i sin tid været med på bølgen som krævede tynde bryn. Mens mange af os stadig kæmper med at få lidt fylde i vores engang lystigt overplukkede bryn, er der altså denne græske model, som absolut ikke har det problem (hun er nok for ung til at have overplukket, btw). Sophia Hadjipanteli er nemlig den stole ejer af et stk badass unibrow, og hun har sparket gang i #UnibrowMovement, som har til formål at hylde bryn, i al deres uplukkede herlighed.

Selvom vi andre ville ligne noget der var løgn, formår hun stadig, på en eller anden måde, at være ret smuk. Ifølge en af hendes Instagram posts, handler #UnibrowMovement om at normalisere noget som samfundet presser os til at skjule eller ændre. Sophia håber på at hun kan tilskynde til tolerance for andre og accept af forskelle. Man skulle formode at en så inspirerende Instagram-profil, ville frembringe lutter opmuntrende kommentarer, men det er ikke helt tilfældet. Desværre får hun en pæn andel trolls, der ikke kommenterer særlig pænt på hendes posts.

Der er f.eks. en del makeup-shamers som kalder Sophia for en hykler, fordi hun elsker sine bryn som de er, mens hun stadig går med makeup. Det har hun naturligvis svar på; “Når du dømmer andre for at gå med makeup, farve hår eller ændre på deres krop eller personlighed, bare fordi du ikke selv gør det, betyder det at du er lige så giftig som mange af de samfunds-normer, og pres som vi konstant er påvirket af”. Og hun har jo ret.

Sophias bryn, deler nok vandene. Men det er ikke dét det handler om. Det handler om at acceptere, at hun accepterer sit blotte unibrow. Og budskabet er jo godt; lad være med at ændre ting som du godt kan lide ved dig selv, fordi samfundet siger at du skal. Vær modig, stå ved dig selv, og elsk dig selv – hvad end det er unibrow, hår på benene eller eller armhulehår.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.