7 December, 2023, 20:43

Mød Glossiers nye wonder-makeupfjerner til vandfast makeup

I sommer kom Glossier til Danmark, og det er der mange der var rigtig glade for. Derfor kan det måske også glæde mange, at de netop har lanceret et spritny, oliebaseret makeupfjerner til at fjerne vandfast makeup med. Jeg er en af dem der hader vandfast makeup fordi det normalt er en bitch at få af. Måske er det på tide at prøve igen.

Oliebaserede makeupfjernere har det med at være meget fedtede, men Glossiers Milky Oil skulle nemlig være alt andet end fedtet. Teksturen er glat og lækker fordi den indeholder micellarwater som er god til at fjerne skidt, og den fjerner det som en mis. Kombinationen har skabt en silkeblød makeupfjerner, som skal bruges sammen med vatrondeller. Den er også velegnet til at fjerne mindre makeup-upsere, som en skæv wing eller en læbestift der er smuttet ud over læbekanten.

 

Den indeholder desuden lægekulsukker og pro-vitamin B5 som fugter og beroliger huden, og gør den blød og frisk. Ingen fedtet og olieret overflade bagefter.

Den er desuden hypoallergen, testet og godkendt af øjenlæger, velegnet til sensitiv hud og øjne, glutenfri, cruelty free og vegansk. Tadaaaa!

Glossier Milky Oil koster kun 90 kr og kan købes HER!

Share