2 December, 2023, 20:59

Moschino Couture Wars – endnu en kollektion der går lige i trus… ..hjertet på mig!

Moschino er et af de mærker som jeg er ret vild med, men som jeg desværre ikke har økonomi til at forsvare at købe. Havde jeg haft mange flere knaster, havde jeg nok haft en del items i mit skab. Okay… Jeg havde haft meget! 

De har altså lavet nogle vilde kollektioner. Totalt skøre ting, som det nærmest kun er Moschino der kan slippe af sted med. Se bare DENNE!

En af de kollektioner, jeg rigtig gerne ville eje noget fra, er deres nyeste Couture Wars, som er stærkt inspireret af Star Wars. Kollektionen er mest i sort, men har stort set alle et eller andet twist, udover Couture Wars trykt med store, gule bogstaver.

Se den totalt fine kollektion HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.