2 December, 2023, 21:19

Man kan kun elske My Rainbow Tees unikke regnbue-univers

Hvis i fulgte med på Instagram i sommer, kunne i næppe undgå at se mine stories og billeder, af de fantastiske t-shirts fra My Rainbow Tee. Hvis du ikke fulgte med, får du det hele serveret her!

My Rainbow Tee er et lille dansk brand, stiftet af Mathilde og Alice. Noget af det der kendetegner My Rainbow Tees items er, at de er farverige og fyldt med finurlige grafiske tryk med gode budskaber.

Man kan virkelig mærke at der ligger sjæl og hjerte bag de mange spændende designs, og de siger alle noget vigtigt, noget dejligt eller noget sjovt. Nogle af mine yndlings-items handler om at elske sig selv, at elske hinanden, og at have det sjovt.

Ser man nærmere på Mathilde og Alice der har skabt dette lille, magiske hjørne af universet, kan man godt se hvor stilen kommer fra. De er nemlig begge to, smukke, farverige og finurlige kvinder, med deres helt egen stil, og en ting er sikkert – de er ikke bange for at skille sig ud, og bringe lidt farve på en grå hverdag. Jeg ville aldrig selv ane hvordan jeg skulle bære den farverige stil, men ved gud, jeg er vild med den. Jeg ELSKER hele universet, selvom jeg, udover mine ting fra My Rainbow Tee, stort set kun har sort tøj!

Men udover det sorte tøj har jeg nu to hvide tees, en gul og en lilla tee og en skøn pink totebag – alle tingene, er jeg simpelthen SÅ vild med!

Følg Mathilde HER
Følg Alice HER
Følg MyRainbowTee HER

På My Rainbow Tees webshop kan man altså få virkelig mange fantastiske ting. Jeg har fundet nogle af mine yndlings items, som jeg viser herunder.

TEES

 

TOTES

 

TING

 

MERE TØJ

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.