7 December, 2023, 21:06

Lav espresso på farten med Nanopresso

Jeg er den (mor)-type der laver mig en kop “lækker” instantkaffe, sætter den på bordet, og glemmer alt om den. 25 min senere opdager jeg at den er blevet kold, hvorefter jeg smider den i mikroen og nuker den i 30 sekunder. Nu er kaffen så brandvarm, at jeg må lade den køle af fordi jeg holder af min tunge. Det hele gentager sig en gang mere, hvorefter jeg glemmer alt om kaffen og finder den tre dage senere i mikroen, kold, tyk og med skind på.

For ganske nyligt fik jeg af Operators Coffee Club, en stak Nanopresso maskiner som jeg får æren af at give væk. Men jeg kan jo ikke give noget væk, uden at vide hvad det er.

Nanopresso er rigtig smart. Det er en håndholdt espressomaskine, som man kan tage med sig overalt. Den er perfekt hvis man er sådan en outback-type der elsker at gå langt og sove i telt, hvis man kører meget, i f.eks. lastbil, hvis man tager på festival, backpacker og meget mere. Alle steder hvor du kunne have brug for espresso, men ikke lige kan få det. Det eneste du skal bruge er Nanopresso, kaffe og varmt vand.

Den fungerer uden batterier, så du skal ikke bekymre dig om at spare på strømmen. Når du desuden har prøvet den en enkelt gang, er den mega-nem at finde ud af. Jeg kan nu lave mig et koffein-kick på under et minut, og det er svært, ikke at nå at drikke sit espressoshot, inden det bliver koldt. Så er man sgu selv ude om det.

I de sæt jeg har fået, er der en nanopresso, en adapter samt kaffe. Bruger man ikke adapteren, skal man bruge kaffepulver. Men hvis man bruger adapteren kan man lave kaffe med kaffekapsler, heriblandt Operators Coffee Clubs egne, og Nespresso-kapsler. Fedt, ikke?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.