2 December, 2023, 21:55
Netflix Bright

Trailer: Bright. En Netflix film til 575 millioner kroner!

Netflix har virkelig lavet mange megasucceser, og den nyeste mulige en af slagsen, er filmen Bright. De store roller er besat af Will Smith, Lucy Fry og Joel Edgerton, og filmen handler om en verden hvor mennesker og mystiske væsener lever side om side, og sågar arbejder sammen. En menneske politimand (Will) tvinges til at arbejde sammen med en ork (Joel), for at finde et våben som alle vil have fingre i, inden det ryger i de forkerte fingre (hænder).

Netflix Bright movie

Filmen indeholder rigelige mængder spænding, magi og smukke piger med alfeører – vi er solgt! Og som bonus info har den altså kostet intet mindre end 90 millioner dollars, altså ca 575 millioner danske penge. Rimelig vildt for en film der ikke kommer i biografen, men som kan streames gratis af Netflix’ brugere.

Instruktøren af Bright er i sig selv et godt tegn på at filmen viser sig at være god. Det er nemlig David Ayer som også har instrueret Training Day, End of Watch og Suicide Squad.

Bright har premiere 22. december 2017!

Vi fandt forresten denne liste på Business Insider, over Netflix’ største succeser (i 2016), hvis i lige står og mangler noget at se.
most popular netflix series

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.