2 December, 2023, 20:51

Netflix stopper serien Girlboss

Flere har sandsynligvis enten set eller hørt om Netflix serien Girlboss, som handler om en ung kvinde, som på sin egen hustler-måde, kæmper for at starte sin egen virksomhed. Serien har i den grad delt vandene, og det er tydeligt at mens nogle er vild med serien, er der andre som absolut ikke er imponerede. På imdb.com har serien fået rating 7,2 ud af 10, mens andre kritikere har været mindre gavmilde.

Serien er baseret på stifteren af brandet Nasty Gal, Sophia Amoruso og har Britt Robertson i hovedrollen. Serien har fået del del kritik for ikke at skildre de mere negative dele af Sophias måde at drive virksomhed på, hvilket indebærer en del søgsmål pga. påståede kopi-designs, heraf en rimelig klar kopi af et Balmain jumpsuit. Desuden har der været en del hyr omkring nogle uretmæssige fyringer pga. blandt andet en graviditet og en hjertetransplantation (koldt, right?)

nasty gal balmain copy jumpsuit
Tailor Swift i Balmains version til venstre, og Nasty Gal’s kopi til højre

Sophia Amoruso udtaler blandt andet “Mens jeg er stolt af det arbejde, vi gjorde, glæder jeg mig til at styre min fortælling herfra ud.” og “Det var et godt show, og jeg var privilegeret at arbejde med utroligt talent, men at leve mit liv som karikatur var svært, selvom det kun var to måneder.”.

Netflix er begyndt at blive skrappere omkring hvilke serier de “holder i live”, så hvis der ikke er seere nok, fortsætter de ikke serierne. Andre serier som for nyligt er blevet stoppet er Sense8 (holdt 2 sæsoner), The Get Down (holdt 1 sæson, Hemlock Grove (holdt 3 sæsoner), Marco Polo (holdt 2 sæsoner), The Killing (holdt 1 sæson) og Bloodline (holdt 3 sæsoner).

Du kan se den første og eneste sæson af Girlboss her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.