7 December, 2023, 19:31
hus

New Jerseys uhyggeligste hus er til salg – turde du bo der?

Et ganske nydeligt hus, ikke? Selve huset er der ikke noget i vejen med. Men der er omstændigheder omkring huset, som gør at ingen vil bo i det. Ikke engang de nuværende ejere.

Derek and Maria Broaddus og deres tre børn, købte huset med seks soveværelser, for 1.35 millioner dollars (ca 8.5 millioner danske kroner) tilbage i 2014. De var glade for købet, og glædede sig til at flytte ind i huset. Tre dage efter at de havde skrevet papirerne under, begyndte de at modtage en serie truende breve. Breve fra en ukendt person, som kaldte sig The Watcher.

I det første brev stod der blandt andet: “Min bedstefar holdt øje med huset i 1920’erne, og min far i 1960’erne. Nu er det min tur”.

I det andet brev stod der blandt andet: “Har de fundet ud af, hvad der er i væggene, endnu? Med tiden finder de ud af det. Det glæder mig at kende jeres navne, og navnet på det unge blod i har bragt mig”.

Og det tredje blandt andet: “Hvem får soveværelset, ud mod gaden? Det finder jeg ud af, så snart i flytter ind. Det vil hjælpe mig at vide, hvem der er i hvilket soveværelse, så jeg bedre kan planlægge”.

I et af de første breve, spurgte han desuden efter deres navne, så han vidste hvem han skulle kalde til sig.

Af grunde, som de fleste nok forstår, flyttede familien aldrig ind i huset. De satte det omgående til salg, men har ikke haft held med at sælge det, da folk kender historien. Prisen på huset, er sat ned med 700.000kr, det viser sig at de tidligere ejere, også modtog skræmmende breve fra “The Watcher”. De nuværende ejere, har lagt sag an mod de tidligere ejere, fordi de ikke fortalte om deres egentlige grunde, til at sælge huset.

Turde du bo der? Vi siger pænt “nej tak”. Vi snupper dette hus i stedet!

Huset har seks soveværelser, fire badeværelser og to verandaer, og er næsten 365 kvadratmeter stort. Se billeder af huset herunder.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.