7 December, 2023, 19:54
grimt hus

Nu er USAs grimmeste hus til salg – og hold da op!!!

Mr Big er i dette tilfælde ikke ham, du med garanti kom til at tænke på allerførst. Det er altså ikke Carries store kærlighed, der har opført og ejet dette hus. Mr Big er i dette tilfælde, Jerry A. Hostetler, som var en amerikansk PIMP, som dog blev anholdt og dømt for dette.

Her er det tydeligt, at penge ikke nødvendigvis hænger sammen med god stil. Mr Big byggede The Kessler Mansion i 1953, og selvom han tydeligvis havde penge, kan vi vist ikke blive uenige om, at dette hus er… specielt. Faktisk er det, af flere, blevet udråbt til USAs grimmeste hus.

Han burde muligvis have overladt byggeriet og arkitekt-delen, til professionelle. Huset er 2741 kvadratmeter, og har 11 soveværelser, 7 badeværelser og er ét stort miskmask af marmor, underlige vinduer, udskårede træpaneler mærkelige plateauer og materialer og farver der skriger (højlydt) til hinanden. Vi kender i hvert fald mindst et par stykker som ville få et decideret sammenbrud, bare at en rundtur i huset.

Prisen for dette visuelle mareridt er faktisk ikke himmelråbende. Det koster nemlig 10.932.250kr. Man skal dog nok påregne MANGE penge ekstra, for at gøre huset ikke-stressfremkaldende – med mindre man synes at huset er helt fantastisk lækkert.

Faktisk, kan du leje en overnatning i det, på Airbnb HER, men det skulle efter sigende være i så dårlig stand, efter at have stået tomt meget længe, at der hverken er mulighed for et ordentligt bad eller pålidelig elektricitet.

Vil du se mere, eller ligefrem købe rædslen? Så ligger det til salg HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.