29 February, 2024, 18:13

Nyd de skønneste økologiske cocktails til din sommerfest – med fri fragt!

Der skal være sommerfest, eller også er det vare nogle venner der kommer på besøg. Pinterest har været med til at levere idéer til opdækning og søde DIY’s der gør aftenen lidt ekstra hyggelig, og der er købt sprut og vand hjem, så i kan få lækre drinks. Men vi må nok indrømme at vi altså ikke er bartendere (nogle er, men ikke så mange), og så er vores kendskab til drinks, altså en smule begrænset. Vi kigger på nettet, men der skal en million forskellige og underlige ingredienser i de seje cocktails, så i skipper halvdelen af tingene, og køber den anden halvdel af de underlige ting – og alligevel smager det ikke helt fantastisk. Vi ender med gammel have, en lidt krads cosmo og en alt for vammel-sød piña colada.

Bag cocktail firmaet Nohrlund, står Anders og Søren. Førstnævnte har vundet IVÆKST-prisen som Årets Mønsterbryder, og det er ikke uden grund. De to mænd har nemlig skabt et firma, der laver de lækreste, håndlavede og økologiske cocktails på flaske – lige til at tage med hjem til din sommeraften. Faktisk skal du ikke selv slæbe dem hjem – de bliver nemlig leveret til dig.

Nohrlund har åbnet deres egen fabrik, med en gigantisk shaker, der kan lave 15.000 cocktails på en gang, uden at gå på kompromis med smagen, og kvaliteten ér helt i top. De forskellige varianter er spændende og ingredienserne komplimenterer hinanden – og alle kan stensikkert finde en de kan lide.

Norhlunds cocktails er lavet af gode råvarer, som er forarbejdet mindst muligt, eller slet ikke. Og det kan altså smages. Det er ikke syntetisk – det er ægte, og det smager godt! Så kan isbjørn, gammel have og champagnebrus altså godt gå hjem og lægge sig. De er ikke superbillige, men de er altså pengene værd, for hold op hvor er de lækre.

Det er også hér. man måske bare skal vælge at fokusere på maden og selskabet, uden at én eller flere skal rejse sig og (forsøge at) mikse cocktails det halve af aftenen.

Norhlunds økologiske cocktails fås i flere varianter:

Gin, gulerødder & vanilje
Gin, hyldeblomst & ingefær
Karamelliseret rom, espresso & chokoladebitter
Rom, hyben & havtorn
Valnøddevodka, brombær & basilikum
Vodka, jordbær & rabarber
Gin, gulerødder & vanilje
Gin, hyldeblomst & ingefær

Alle de lækre varianter kan købes lige HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.