29 February, 2024, 18:37

Opskrift: Lav lynhurtige og drønlækre soyamandler

Hvis man er en soyagris som mig, vil man med garanti elske disse soyamandler.

Jeg har før forsøgt mig med saltmandler, men de er bare aldrig blevet gode, så disse er et godt alternativ til saltede mandler. Så da jeg en dag dykkede ned i en kollegas pose med mandler, og opdagede disse vidundere, var mit liv nærmest fuldendt. Jeg har lavet dem mange gange siden (og det er max tre uger siden jeg smagte dem), og alle der smager dem, kan ikke nøjes med en enkelt håndfuld.

Det fede ved dem, udover den skønne smag, er at de er sindssygt lette at lave. Selv mig, der til tider er en hat i et køkken, kan finde ud af det.

Det skal du bruge:

Soya
Mandler

Sådan gør du

Jeg er ikke typen der måler op, så det er ret upræcist MEN det er svært at fucke op.

Varm en stegepande.

Smid mandler på, og hæld soya over. De skal ikke dækkes, men de skal allesammen få soya på sig, når man rører rundt. Der skal være nok til at det bobler op. Måske 3-6 spiseskefulde, but who’s counting. Steg dem, og rør rundt, indtil al soyaen er “væk” og panden virker tør. Lad dem køle af, og æd.

Disclaimer: Jeg hverken ER eller bliver madfotograf eller lige så dygtig som de “store” bloggere, til at tage inspirerende billeder af min mad. I’m trying – okay?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.