7 December, 2023, 21:09

Pift hjemmet op med flotte billeder til væggen

Annonce | Reklame


 Kender du det – boligindretningen spiller efterhånden. Du har fundet den helt rigtige sofa, det helt rigtige spisebord, og tæpperne er også bare helt rigtigt. Men når du kigger dig rundt i hjemmet, så er der bare noget der mangler for at sætte prikken over i’et i din indretning. Væggene. Væggene er helt tomme og hvide. Der mangler billeder – men hvor søren finder man billeder til væggen henne, hvis man ikke ønsker at spendere en formue på landets gallerier?

Her er to bud på prisbillig kvalitet til hjemmets vægge

 
Minida.dk
Hos danske Minida.dk finder du et imponerede udvalg af plakater til hjemmets vægge. Der er alt fra fotokunst, der kan fylde en stor billedvæg ud i stuen, til flotte drinksplakater, der passer perfekt ind i køkkenet eller i minibaren – til børneplakater til børneværelset eller livsbekræftende, humoristiske og motiverende citater, der kan hænges op overalt i hjemmet. Hvis du ikke allerede kender plakatshoppen Minida.dk, kan du med fordel slå et smut forbi og lade dig inspirere af det store udvalg af plakater. Alle plakaterne er designet af et hold kreative grafikere, der hele tiden forsøger at komme på nye skæve, sjove og inspirerende designs. Du finder alt til hjemmet i det store udvalg, og priserne er derudover helt i bund. Dette betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten – nej, tværtimod. Minida.dk samarbejder nemlig med et af landets førende trykkerier, for at kunne sikre den højeste kvalitet på plakaterne. Du finder alle plakater fra Minida her.

Mynewart.dk
Hvis du ikke er så vild med plakater, men hellere vil have lidt “rigtig” kunst ind i hjemmet, kan du med fordel besøge Danmarks største galleri på nettet – Galleri Mynewart. Her finder du et udvalg af malerier indenfor enhver smag. Der er alt fra farverige malerier, til abstrakte malerier, til malerier med motiv og til kæmpe store malerier, der kan fylde selv den største væg ud. Alle malerierne males ude i verden og dermed sikrer du dig, at prisen er på et niveau, hvor alle kan være med. Du behøver derfor ikke investere den halve månedsløn i et maler. Alle malerierne fra Mynewart finder du lige her.

Hvorvidt du skal vælge at investere i et maleri eller købe nogle plakater til hjemmet beror på mange faktorer – men den vigtigste er din egen mavefornemmelse. Det er dig, der skal leve side og side med billederne, så det skal først og fremmest være noget, som du selv kan holde ud at se på.

Share