7 December, 2023, 19:02
Porgs the last jedi

Disney afslører ny (megasød) karakter fra Star Wars filmen The Last Jedi

Porgs the last jedi
Kilde: Entertainment Weekly

Star Wars filmene rummer allerede en del karakterer, som er nuttede på hver deres måde; New Hope havde R2-D2, Return of the Jedi gav os Ewoks og The Force Awakens gav os BB-8. Og med The Last Jedi, får vi endnu et nuttet væsen; Porgs! Små søde pingvin-agtige men alligevel ikke-væsener med bedårende store øjne.

Det er ikke en underdrivelse at for hele internettet, er det kærlighed ved første blik. Disney holder kortene tæt til kroppen, når det gælder detaljer om The Last Jedi – men de har netop løftet låget for en lillesmule info om nogle nye karakterer i den kommende film, hvoraf Porgen er en af dem.

porgs-the-last-jedi
Kilde: StarWars.com

Instruktør/writer af The Last Jedi, fortalte Entertainment Weekly om inspirations til Porgene: “Hvis man tager til Skelling (en irsk ø) på det helt rigtige tidspunkt på året, er hele øen dækket af lunder (pingvin/papegøje-agtig fugl), og de er noget af det mest nuttede. Da jeg var der første gan, og så disse små fyre, var jeg bare sådan ‘åh, disse fyre er en del af øen’, ligesom Porgs nu er en del af deres ø”

De er Lukes venner, på øen hvor vi så man i slutningen af The Force Awakens – lidt ligesom Tom Hanks volleyball-“ven” i filmen Castaway – bare noget mere megasøde!

porgs-the-last-jedi
Kilde: The Mary Sue
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.