7 December, 2023, 20:07

Prisvindende, animeret kortfilm om hvordan samfundet dræber kreativiteten

Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg, når jeg tager og fra arbejde i det centrale København, kan føle mig lidt som en myre i en myretue. Den følelse, tror jeg at mange har. Vores samfund er i dag sådan, at alle skal have et 8-16 job – eller i mit tilfælde, et 9-17 job. Der er ikke rigtig plads til svinkeærinder; man går på arbejde og tjener penge – sådan er det bare. Det er der i og for sig ikke noget galt i, men dagligdagen kan for mange blive grå og meget vanepræget – specielt hvis man ikke laver dét man drømmer om. Jeg er så heldig at have et rigtig dejligt job med skønne kolleger, men ikke alle er så heldige.

Jeg har en bonussøn på 12, og jeg ser heldigvis ikke mange lektier fra hans skole – men jeg ved at der er mange prøver, og at mange elever har rigtig mange lektier for, lige fra de er børn til de er færdiguddannede.

To animatorer fra Madrid har skabt denne lille kortfilm, der handler om samfundet i dag. Om den kreativitet der ikke er plads til at udfolde. Om det pres der lægges på folk – især børn.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.