13 August, 2020, 22:33

Såååå tilfredsstillende!

Vi har alle en eller anden type som trigger en følelse af tilfredsstillelse, og som vi falder i staver over på Instagram eller på Youtube. Har du det ikke endnu, så får du det nu…

 

Kinetic Sand – det der sære modellervoks-sand som giver en fantastisk lyd når man skærer i det. Det er lige til at falde i svime over, når man ser de helt glatte flader, blive mast, prikket i, skåret i eller hvad de nu finder på. Det er ikke til at komme udenom at det er et KÆMPE hit på Instagram. (Husk lyd på videoen).

 

Pimple popping – bumser og hudorme som bliver trykket ud, mens det bliver filmet. Det er afsindigt ulækkert – og utrolig tilfredsstillende, hvis man ikke har for sarte nerver. Dr. Pimple Popper kan nok roligt kalde sig for bumse-dronningen. Hun er kold! Hun snupper de største og mest gustne bumser, bylder og hudorme (nogle af de hudorme hun ordner, er ikke for sjov).

 

Slim – Slim-videoer er også utroligt populære på Instagram. Nogle indfarver slimen, andre putter små kugler i, og nogen leger bare med det, prikker i det eller skærer i det med en kniv. Specielt lyden af det slim med små kugler i, kan altså godt kilde lidt i tilfredsstillelsen.

 

Kage-dekoration – Lige fra store smukke kunstværker til små farverige småkager – nogle af de professionelle, har en sindssygt fascinerende teknik. Det kan være svært at stoppe med at kigge på hvor ubesværet de arbejder.

 

Voks – Øjenbryn, rygge, ben, armhuler og næser. Det er lidt ligesom at pudse et meget beskidt vindue. At se hvordan hårene bare forsvinder med et snuptag.

 

 

Hvis du generelt bare tænder på tilfredsstillende ting, så se den her…Selv tak 😉

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.