29 November, 2022, 10:35

Sådan får du mest hygge i efteråret

Dette er sponsoreret indhold

Efteråret er begyndt. Nogle kan slet ikke få nok af gule blade og hygge, andre bliver triste, indelukkede og slås med løbende næser. Lige meget hvad, så kan vi ligeså godt få det meste ud af årstiden, der inviterer mere til indendørshygge end så meget andet. Derfor har vi samlet nogle råd, der gør dit efterår rigtig dejligt i år.

Nye gulvlamper

Når vi skal være meget indenfor, så er det vigtigt, at vi får skabt nogle rum, vi er glade for at være i, men udover det, så er efteråret en årstid, hvor dagene bliver kortere, og vi savner lys. På https://www.daells-bolighus.dk/produkter/belysning/lamper/gulvlamper kan du finde inspirationer til nye lyskilder til dit hjem. Når solen forsvinder uden for vinduer, må vi tænde en masse lamper indenfor, så vi får en masse lys i vores i liv.

Gulvlamper er efterårets trend. En gulvlampe er både en iøjnefaldende skulptur og en fantastisk lyskilde. Hvis du vil skabe små hyggekroge i sofaen, så er en gulvlampe et perfekt valg. Den koncentrerede lyskegle, vil skabe et lille rum, hvor du kan læse en god bog eller drikke en kop varm kakao.

Kom udenfor

Selvom årstiden ikke inviterer til de helt store eventyr, så kom udenfor alligevel. Lav aftaler, hvor I skal bruge dagen udenfor. Det er godt for sjælen, at bruge meget tid udendørs. Det vil også få dig til at sætte pris på de smukke ting, der er i efteråret.

Planlæg en tur i skoven, og saml smukke, gule blade, eller tage en tur på stranden og drikke kaffe mens vinden bider i kinderne og næsen bliver rød. Det er endnu dejligere at komme hjem i sit dejligt varme hus, når man har været ude i kulden.

Lær et håndværk

Det fantastiske ved efteråret er, at der ikke er nogle distraktioner. Det er helt legitimt at bruge en hele weekend indendøre. Det er den bedste årstid til at lære noget nyt. For tiden er det populært at strikke og hækle. Det er en billig hobby at komme i gang med, hvis du har lidt mod på det, så kan du faktisk lære rigtig meget fra youtube, men ellers kan det være en god idé at gå på aftenskole eller alliere dig med nogle veninde, der er dygtige. Så kan I lave en lille strikkeklub og hygge hele vejen til forår.

Share