14 July, 2020, 09:22
Sally Thorne min bedste fjende

Sally Thorne – Min bedste fjende

Sally Thorne - Min bedste fjende anmeldelse

Titel: Min bedste fjende
Forfatter: Sally Thorne
Originaltitel: The hating game
Genre: Romantik
Forlag: People´sPress
Udgivet: 28-05-2020
Oplæser – lydbog: Mathilde Eusebius

Lucy og Joshua arbejder begge på forlaget Bexley og Gamin, som for nyligt fusionerede. De begge er assistenter for hver deres direktør, og de hader hinanden. Sådan, virkelig! Man skulle næsten tro, at de elsker det. Hver dag er et strategisk spil, og kampen er hård, og har resulteret i adskillige sager hos HR, og advarsler til dem begge. Lucy er blid og sød, og kan altid overtales til at udskyde en deadline, mens Josh er iskold, arrogant og har nærmest militæriske vaner. Da en ny stilling som driftschef kommer på bordet, er de begge oplagte kandidater, men kun en af dem, kan få stillingen. Kun en af dem bliver forfremmet.

Datoen for deres jobsamtaler nærmer sig, spillet spidser til, og nye følelser opstår pludseligt – eller også har de altid ligget og luret under overfladen. Langsomt går der revner i isen, og de kommer langsomt men stødt ind på livet af hinanden.

Vi ved jo godt, hvordan bøger som disse ender, og jeg havde ikke sådan rigtig høje forventninger til bogen. Den tog dog alligevel røven lidt på mig, og viste sig at være en rigtig hyggelig romantisk roman. Der er mange skønne replikker, og en del finurligheder, som får en til at tænke “dét der, er godt fundet på!”. Det er en moderne romantisk roman – og den er altså i den bedre ende. Jeg kom igennem den på halvandet døgn, og jeg nød den. Der er selvfølgelig nogle klichéer i den, og den følger ligesom den sædvanlige kurve  op og ned – der går altid noget galt, ikke? Man har sådan en rar følelse i kroppen bagefter, og bogen er hermed skrevet på min “fysiske bøger jeg gerne vil have-ønskeliste” – den skal i min samling en dag.

Share