7 December, 2023, 19:22

Se Rihannas Fenty x Puma kollektion her

Den nye Fenty X Puma kollektion, er nok ikke for alle. Den er sporty-ish, og indeholder elementer som mange af os, nok havde håbet, var døde, væk, begravet og borte. Men som vi efterhånden har lært, kommer alt op, og bliver populært igen, uanset hvad vi synes om det. Se det store galleri, af Fenty X Puma modeshowet, længere nede.

Lidt om kollektionen:

1. Rihanna har lanceret badetøj. Noget af det er…specielt, noget af det er OK. Der er meget neon, og det skal nok blive solgt.

2. Hvad som helst, kan laves med “fish net”. Alt. Selv undertøj og bikinitrusser. Om ikke andet, er det åndbart. Det skulle være så godt at få lidt luft til makrellen.

3. Slut 80’erne og start 90’erne er bragt tilbage, og vil sikkert pryde strandende om lidt under et år. Mere neon, mere Baywatch-høje lår i badedragten, og mere hud i det hele taget. Men det er lidt svært at se sig selv, i Fenty x Puma badetøj, på en blæsende strand på Sjællands Odde, ikke?

4. Cykelshorts er også tilbage. I skrappe farver, og i det hele taget, meget lig dem vi rendte rundt med som børn. Eller dem vi ser på landevejene, på alle de entusiastiske cykelryttere, der troligt hjuler rundt på de danske landeveje, weekend efter weekend. Du kan også tage et par smarte, løse træningsshorts ud over, hvis det er det.

5. Fik vi nævnt neon, kontrastfarver og snore der hænger og dingler? Über alles.

6. Rihanna prøver at gøre højhælede klipklappere, moderne igen. Men hvis der er nogen der kan, så er det Rihanna. Selvom der er surfboard-agtige ankelstropper på, skal det sikkert nok lykkes.

7. Anorakker – har du savnet dem? Det har vi ikke. Men vi kommer sikkert til at se dem overalt, iden vi får set os om.

8. …og mavetasker. De er ikke superkønne, men de er fandme praktiske. Fenty X Pumas version, er dog oversize, men så er der bare mere plads til mere bras. Win.

9. Du vidste slet ikke, at du manglede en oversize, cropped, vandtæt windbreaker med stor forlomme og refleks, vel?

10. Våddragt-kjoler og baggy-regntøj. Hvorfor ikke? Eller en corsage-kjole med nylon snore og klikspænder. Så kan du bare hoppe i baljen, med den på.

11. Off-shoulder er heller ikke passé. Åbenbart.

Vores mening? Hmm… Vi synes nok at det meste, egner sig bedst til en catwalk. Vi kommer formentlig ikke til at have et eneste item på ønskelisten. Men er man modig, vild og sej, er det bare cool!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.