29 February, 2024, 18:16
Sephora x Moschino

Sephora x Moschino

Du kender sikkert Moschino for nogle af deres skøre designs; deres McDonalds, Svampebob og kollektionen med Barbie-tema, eller deres parfume som lignede en flaske rengøringsmiddel. De har lavet mange, meget spændende, skøre og farverige kollektioner, som ser skørt og billigt ud, men absolut ikke er det!

Det sidste nye fra deres side er, at de nu har slået sig sammen med Sephora om en makeup kollektion. Yæs, du læste rigtigt.

Jeremy Scott som er Creative Director hos Moschino er rigtig glad for at kunne annoncere at priserne denne gang ikke er på det ellers temmelig pebrede Moschino-niveau. Sammen med Sephora kan han glæde makeup-, og Moschino-fans med items som er tilgængelige for flere, idet prisen er mere overkommelig.

Rimelig omfattende teasere fra kollektionen er ude, og der er ikke tvivl om at denne kollektion har bamse-tema. Se de foreløbige billeder og priser i dollars herunder. OM kollektionen kommer til Danmark? Tja. Måske. Det ved vi ikke. Kollektionen kommer til USA i August, og hvis man er ihærdig nok, kan man sikkert godt få fingrene i den.
 

Bear Eyeshadow Palette, $60
Sephora x Moschino

 

Bear Brush Set, $68
Sephora x Moschino

 

Shopping Bag Mini Palette, $23
Sephora x Moschino

 

Bear Lip Gloss Chain, $40
Sephora x Moschino

 

Bear Highlighter, $28
Sephora x Moschino

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.