2 December, 2023, 21:04

Se Nikolaj Coster-Waldaus som badass kriminel i ny amerikansk film

Vores skønne danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau spiller hovedrollen i en ny amerikansk fængselsfilm der hedder Shot Caller.
Hovedrollen Jacob Harlon er en helt alminelig familiefar som bliver involveret i en bilulykke sammen med sin familie. En person i den anden bil omkommer, og idet Jacob har fået et par drinks og er kørt over for rødt, sendes han i fængsel.

Fængselslivet er ikke en dans på roser, og blandt nogle af de rigtig hårdkogte kriminelle, tvinges Jacob til at “toughen up” så han ikke er et oplagt let offer, ligesom han bliver medlem af en bande, simpelthen for at beskytte sig selv og holde sig i live, inde bag murene.

nikolaj-coster-waldau-shot-caller-759x397

Grundet omstændighederne, ændrer Jacob sig både fysisk hvor han bliver tatoveret og hård at se på, ligesom hans sind formørkes. Da han kommer ud af fængslet, presses han af sine kriminelle med-indsatte til at lave en sidste men stor kriminel afstikker, som sætter hans liv, hans fremtid og værst af alt; hans familie i fare.

Nikolajs forvandling i filmen Shot Caller er helt utrolig. Det er næsten kun fordi man ved at det er ham, at man kan se det. Shot Caller ser virkelig god ud – også for kvinder.
Vi ved desværre endnu ikke hvornår vi kan se den i Danmark, men forhåbentlig er det snart!
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.