7 December, 2023, 20:56
My Rainbow Tee

De skønneste “elsk dig selv” regnbue t-shirts, fra My Rainbow Tee

På Instragram er vi faldet over My Rainbow Tee, og vi kan ikke få armene ned, og det er der heller ikke nogen grund til. I en af disse tees, ville vi have lyst til at gå med hænderne oppe, hele dagen.

Mathilde har startet My Rainbow Tee, som er disse skønne, grafiske og farverige items, med fabelagtige budskaber på, som "Jeg er smuk!" og "Dress up, it's monday". Og her er der ikke bare tale om helt random statement tees, som vi efterhånden har set på i en del år. Nej, her er grafik, farve og regnbuer - what's not to like?

 

My Rainbow Tee byder på t-shirts i et væld af skønne farver, og forskellige prints. Er du mere til sweats, kan du også få det. Mathilde har hele tiden nye designs og prints i støbeskeen, og det ser ud til at der er nye, lækre budskaber på vej.

Som ekstra (vigtig) bonus, er alle t-shirts er fairtrade og økologiske! Dobbelt yay!

Tees koster 280kr og sweats koster 400kr - priser som der absolut ikke er noget at sætte på!Næste uge ser det ud til at det skønne indkøbsnet også kommer til salg, og det står til 130kr. Hvem ville ikke flashe sådan et?

Udover produkterne, er vi også vilde med Mathilde. Hendes stil er fin, feminin, spændende og farverig. Vi håber at hun kommer til at tage Danmark med storm! Vi hepper på dig, Mathilde.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.