29 February, 2024, 18:44

Le Clitoris – en sød animeret film om klitoris

Forestil jer, at klitoris en gang i historien, er blevet stemplet som komplet unødvendig. SAY WHAT? En overgang troede man endda, at klitorisorgasmer kunne frembringe frygtelige sygdomme, og at de gjorde kvinder hysteriske og maniske. Jesus. De skulle bare have vidst at det netop er mangel på disse orgasmer, der kan give os en smule knald i låget.

Denne film kunne lige så godt have heddet “Alt hvad du altid gerne har villet vide om klitoris, men ikke har turde spørge om”. Lori Malépart-Traversy har lavet filmen, som en underholdende, sød og indsigtsfuld animeret tegnefilm, som giver lidt baggrunds viden om selve Le Clitoris’ historie, udformning og hvordan den fungerer.

Loris fortæller i et interview med Ben Mitchell fra Skwigly, at hun lavede den lille film, som afslutningsprojekt på Concordia University. Hun fortæller at hun længe har været nysgerrig omkring klitoris som emne, efter at hun i forbindelse med research, stødte på virkelig meget sjov og absolut forkert information, om den lille ven. Gennem denne research, lærte hun meget om klitoris, som hun ikke vidste endnu, og det kom bag på hende, da hun ellers følte at hun vidste meget om den.

I filmen valgte hun at gøre klitoris til en levende hovedperson, med ansigt, arme og ben. Ved at gøre klitoris til et sødt og levende væsen, gør hun et ellers lidt mystisk organ, rart og sødt. Filmen har forført festival-puplikum over hele verden, og nu hvor filmen er sluppet løs online, skal den nok få endnu flere fans.

Le clitoris klitoris

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.