7 December, 2023, 20:35

Sommerlir på neglene

Jeg er en af dem, der lever og ånder for sommeren. Det skinner helt sikkert igennem, her på miskmask. Vinter og efterår er noget der skal overstås. For mit eget vedkommende, bruger jeg kun mørke farver, og går nærmest i energi-hi. Men når lyset og plusgraderne kommer, går jeg all in – også på neglene. Neglelak er, for mig, ikke bare makeup. Det er en accessory. Neglene klædes på, lidt ligesom resten af kroppen.

Picture Polish laver nogle afsindigt lækre neglelakker. Kvaliteten er skøn, og så er de faktisk en smule billigere end de meget kendte OPI. Picture Polish laver også lækre samarbejder, hvor de mere kendte neglebloggere får lov at lave og lancere deres egen Picture Polish neglelak, og det kommer der altså nogle seriøst lækre neglelakker ud af. Det er grunden til, at jeg har samlet nogle af de mest forårs-, og sommeragtige lakker her.

Jeg har desuden tilføjet et par ekstra ikke-Picture Polish lakker, som jeg er nødt til at få med, fordi de bare er fantastiske. En hvid OPI som simpelthen er fantastisk og et par Color Club hololakker, fordi holo bare er sååååå smukke i solen!

Se desuden alle de andre smukke lakker fra Nicehands.dk
 

Totes til 96,50kr

 

Summer til 117kr

 

Alice til 117kr

 

Paris til 117kr

 

Rose til 117kr

 

Coral Reef til 107kr


 

Sorbet til 107kr

 

Peaches n’ cream

 

Nude til 107kr

 

Hot lips til 107kr

 

Fairy Floss

 

Blossom til 117kr

 

Honey dew til 96,50kr

 

Alpine snow til 125kr

 

Break it up til 90kr

 

I’ve got a crush til 90kr

 

Metal of honor til 90kr

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.