2 December, 2023, 22:43
squatty potty

Squatty Potty! Kom af med pøllen – hurtigt og effektivt

squatty potty

Det ér og bliver fakta – videnskabeligt bevist, at vi ikke sidder optimalt på tønden, når vi skal lave en pølle. Sidde-toilettet giver en unaturlig stilling for bagdel og tarm, og bl.a. hæmorider kan opstå heraf.

Vi har en muskel ved tyktarmens udgang, som sørger for, at tarmen “holder tæt”, men den er stadig spændt, når vi sidder, som man sidder på en stol. Hvis man derimod sidder på hug, er musklen afslappet, og der bliver frit løb fra tyktarmen og ned til rumpetten. Der bliver så at sige fri udblæsning! Det er altså bare bedre at sidde på hug i skovskiderstilling, sådan som naturen har skabt os.

Squatty Potty er en skammel, der sørger for at vi får den rigtige hug-stilling når vi sider på tønden. Den er formet så den kan komme langt nok ind under kummen, og kan skubbes ind under toilettet når du ikke bruger den.

squatty pottysquatty potty

Sundere og behageligere! Det er lægens anvisning, så det skal man ikke skide på. Ja, det føles helt sikkert superunderligt at sidde der med knæerne oppe om ørerne, men det bliver hurtigt en vane, og så snart man opdager fordelen, kan man lære at leve med det.

Squatty Potty kunne være den perfekte julegave til én der ikke (tror at de) mangler noget. For alle mangler en skideskammel!

Den fås i to størrelser og kan købes HER!

Hvis du gerne vil vide mere om emnet, kan vi desuden anbefale bogen Tarme med charme: Alt om et undervurderet organBog af Giulia Enders. Bogen er faktisk virkelig spændende, og giver et godt indblik i vores tarmsystem, som faktisk er vigtigere end man lige tror.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.