13 August, 2020, 22:27
Franklin Robotics Tertill

Tertill fjerner dit ukrudt mens du hygger dig

Nogle kan godt lide at luge ukrudt og ser det som en form for terapi og afslapning, mens andre HADER det. Det er bare noget der skal gøres – en sur del af det at have en have. Tænk hvis man kunne få nogen til at gøre det for en – nogen som ikke skulle have løn.

Tertill gider godt – og du skal kun “lønne” ham én gang. Det er simpelthen en robotstøvsuger til blomsterbedet, som ondulerer alt det irriterende ukrudt. Tertill er blandt andet udviklet af en af gutterne bag Roomba robotstøvsugeren (som vi elsker).
Det seje ved Tertill er at han ikke har nogen oplader-station, for han kører på solenergi. Ovenpå sig har han nemlig solceller som sørger for at få ladet batterierne op. Når han er flad, tager han bare en slapper og nyder solen, og så går han i krig igen.

Han har indbyggede censorer som kan skelne større planter fra ukrudt, og hvis der bare er plads mellem planterne, til at han kan køre mellem dem, gør han det. Man skal liiige beskytte nye skud, hvis man lige har sået, for ellers forsvinder de også, men så snart de får lidt højde, får de lov at blive.

Det vil altså sige at man får ukrudts-lugning uden kemikalier, beskidte negle, ømme knæ og uden at røre en finger.

Tertill koster $249 – altså omkring 1.600kr, og er et Kickstarter projekt hvis mål er nået for længst, så det er bare med at bestille. Se mere om Franklin Robotics Tertill HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.