29 February, 2024, 18:45
the brush bar

De perfekte værktøjer til at rengøre dine makeup-pensler og børster

the brush bar

De fleste ved godt at det skal gøres. Nogle gør det hver dag. Nogle gør det ofte. Nogle elsker det. Mange hader det. Mange gør det ikke så ofte som man burde. Mange synes at det er besværligt. Sådan er det så forskelligt. Men de makeup-pensler og børster, skal altså rengøres! Færdig bum!

Hos The Brush Bar kan man købe et rigtig smart sæt, som gør det langt nemmere at rengøre dine børster.

Det er simpelthen et vaksebræt og en holder til at hænge de rene pensler, til tørre. Det eneste du selv skal sørge for, er sæben du ønsker at vaske børster og pensler med.

the brush board

Vaskebrættet er udstyret med riller og knopper (hø hø) i forskellige størrelser og retninger. Disse gør at penslen bliver renset på forskellige måder, når du kører den over brættet. Så du putter simpelthen bare vand på din børste, putter sæbe og lidt vand på din Brush Board, og så tager du en sektion af gangen, indtil sæben skummer godt. Vær blid men grundig. Til slut skyller du din børste/pensel – alt dette skal du gøre med børsterne nedad, og så skal de tørre.

Der kommer Brush Bar ind i billedet. Det er nemlig et sort etui som man åbner, og “flipper” de 10 små holdere ud. Brush Bar holder 10 børster eller pensler, og den kan klare de fleste størrelser. Måske ikke lige din meget tykke kabuki-børste, men det går også nok. Når alle de små holdere er foldet ud, lukker man etuiet igen, og stiller den yderst på en bordkant eller vindueskarm (ikke i direkte sol), og sætter børsterne i holderne, sådan at de hænger med “hovedet” nedad, og der ikke kommer vand op i limen som holder på hårene.

Jo, det kan sagtens klares uden, men hvis du er en af dem der er gode til at få renset sine børster, er det muligvis en investering værd.

Måske mangler du nogle smukke pensler at putte i? Så se disse Game Of Throne Pensler, eller disse fabelagtige beauty-tools fra eBay.

the brush bar

Priser.
The Brush Bar alene, koster 38 dollars, altså ca 240kr.
The Brush Board alene, koster 28 dollars, altså ca 180kr.
Begge dele i en Care Pack, koster 55 dollars, altså ca 350kr.

Shipping koster 20 dollars, altså ca 130kr.

Du kan købe din nye bedste makeup-rengørings-ven HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.