7 December, 2023, 19:41

Se Matthew McConaughey i The Dark Tower

Nu kommer The Dark Tower endelig snart i biograferne!

De fleste kender forfatteren Stephen King, som gennem mange år, har fået nakkehårene til at rejse sig på os, fået vores puls til at stige, og fået os til at sidde alt for længe oppe, for liiiige at læse en side mere… og en side mere… og en side mere.

Den amerikanske forfatter er nu 69 år gammel, og er blandt verdens bedst sælgende forfattere. Hans primære genrer er gys og mystik – genrer som han mestrer til fulde. Stephen King har udgivet et hav af bøger – mange er filmatiseret, og mange af filmene er blevet ikoniske.

the gunslinger jake the dark tower stephen king movie

Historien om Det Mørke Tårn/The Dark Tower fylder otte (tykke) bind, og er en helt utrolig fortælling som er afsindig spændende og helt utrolig, men også underlig og mystisk. Hvis man først bliver fanget, bliver man draget helt ind i historien, og den sætter sig fast under huden. Serien er skrevet over TREDIVE år, og har fyldt meget hos forfatteren.

Matthew McConaughey the dark tower stephen king Idris Elba the dark tower stehpen king

 

Vi er nogle som har ventet på filmen i mange år, da det var helt oplagt at der kunne laves storslåede film over serien. Nu er det endelig ved at være! Filmen ser actionpakket ud, og som altid, er hovedpersonerne ikke ligefrem grimme. Hovedpersonen som er Roland the Gunslinger, spilles af Idris Elba, som blandt andet har medvirket i Prometheus og Pacific Rim, og Man in Black spilles af lækre Matthew McConaughey. Mmm. Så kan det næppe gå helt galt. 

Filmen er desuden instrueret af danske Nikolaj Arcel som blandet andet har instrueret Millennuim filmene, Kongekabale, Fasandræberne og Kvinden i Buret (Jussi Adler-Olsen). Endnu en indikator på at filmen viser sig at være virkelig god.

Filmen har premiere 17. august 2017, og vi glæææææder os!

The dark tower jake

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.