2 December, 2023, 21:12

The Handmaid’s Tale – en ny barsk serie på HBO

The Handmaid’s Tale er en dramaserie som er baseret på Margaret Atwoods prisvindende bestsellerroman om livet i det dystopiske, samfund Gilead, som førhen var en del af USA.

Gilead oplever markant og hastigt faldende fødselstal og miljøkatastrofer, og regimet der regerer er forskruet og fundamentalistisk. Regimet har et meget lavt kvindesyn, og ser disse som statens ejendom, og på grund af de lave fødselstal, holdes de få tilbageværende, frugtbare kvinder som slaver, hvis egenskab er at blive gravide, føde børn og sørge for genbefolkningen i den hærgede verden Gilead.

Kvinderne skal træde varsomt, da det mindste fejltrin kan koste dem livet. Hovedrollen Offred som spilles af Elisabeth Moss, tjener under kommandørens husstand. Hendes datter er blevet taget fra hende, og hendes eneste mål er at holde sig i live, slippe væk og finde sin datter.

Serien ligger på HBO, og den har fået virkelig gode anmeldelser. Anmelderne er ikke i tvivl om at dette er en fantastisk serie, omend den er dyster, grufuld og at scenariet er modbydeligt.

Se den på HBO HER! (har du ikke HBO abonnement, kan man få en gratis prøvemåned).
The Handmaid's Tale

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.