2 December, 2023, 22:36

Til mændene: 14 ting du ikke skal sige til en kvinde

Alle kvinder er forskellige, ligesom alle mænd er det. Dette er ikke den endelige guide, men en god indikator.

Kom du?
Hvis du er i tvivl, kom hun med stor sandsynlighed ikke.

Var det også godt for dig?
Der er kun ét svar du gerne vil høre, og det er “ja”. Uanset hvad, er hun nødt til at svare “ja” for ikke at gøre det super akavet. Hold dig fra dette spørgsmål.

Skal du have dét på?
Don’t even go there. Med sådan et spørgsmål kan hun bruge resten af aftenen på at føle sig utilpas i det hun har på, fordi du stillede dét spørgsmål.

Hvad tænker du på?
Er du virkelig klar til at åbne Pandoras æske? Har du tid til det her? Vil du virkelig høre det? Hvis ikke, så lad være med at spørge.

Slap dog af!
Det er som at vifte en rød klud foran en tyr-ish. Hvis en hun er sur, er der en grund, og så hjælper det absolut ikke at blive bedt om at slappe af.

Kælling, so etc!
Uanset hvor uvenner i er, så lad være med at kalde hende grimme ting. Ét er at det ikke er særlig pænt, og noget andet er at hun aldrig glemmer det, tro mig. Det vil blive lagret i hendes hjerne, og uanset hvor meget du undskylder, vil det altid ligge i hendes hjerne. For hver gang du kalder hende noget grimt, ryger der en smule (hvis ikke meget) af respekten for dig.

Er det den tid på måneden?
Med mindre du har et dødsønske, så hold din mund. Vi har altid ret til at følelsesudbrud, menstruation eller ej. Hvis det ér den tid på måneden, så kommer du meget længere med et kram og noget chokolade.

Kæft, hun er lækker
Ehh… Det vil vi da ikke vide. Vi går ikke i troen om at ingen andre kvinder er tiltrækkende for dig, men vi gider mindes om det. Gem dine kommentarer om andre kvinder, til dine venner.

Du lyder som min eks
Vi gider på ingen måde sammenlignes med din tidligere kæreste. Vi ved at hun findes, men at sammenligne os med hende – det går ikke!

Jeg kan ikke lide din bedste veninde
Nej, men jeg elsker hende. Vores bedste veninder betyder alt for os, og de holder ofte længere end vores kærester. Det er en af de ting, du holder for dig selv eller fortæller dine venner.

Det er en mandeting – du ville ikke forstå det.
Oooookay. Tak fordi du antyder at jeg er dum. Så komplicerede er i nu heller ikke, min skat.

Hvor mange har du været i seng med?
Se, det vil du nok ikke vide når det kommer til stykket.

Jeg er ligeglad!
Hvis hun spørger om din mening, er det fordi hun gerne vil have den, og at hun oprigtigt tænker på had du synes.

Vil du gifte dig med mig?
Joke – det må du godt spørge om.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.