29 February, 2024, 19:26

Trailer: De Utrolige 2

Jeg tør godt indrømme at jeg ææælsker animationsfilm fra Disney Pixar! Den anden aften sad jeg faktisk og tudede lidt til Vaiana. Jeg så den på dansk for min datters skyld, men skiftede til engelsk når de gode sange kom.

Jeg var også stor fan af De Utrolige, eller The Incredibles, som den hedder på engelsk. Nu hvor to’eren kommer, er jeg bestemt typen der nok hiver min 12-årige bonussøn med i biffen. Sidst vi var i biografen så vi Boss Baby, og vi havde en fest.

De Utrolige 2 ser kanon ud, og faktisk kommer den hele FJORTEN år efter den første. Mor har fået nyt job, og far er derfor “overladt” til at passe børnene. Et job der ikke viser sig at være helt så nemt som han troede. At være hjemme med børnene indebærer blandt andet at de skal fodres, have lektiehjælp og så har den yngste ikke helt lært at styre sine rimelig omfattende superkræfter.

Selvfølgelig skal verden reddes, og hele familien skal ud og være seje. Ud fra de 44 milloner views, som traileren har fået på Youtube, er jeg nok ikke den eneste der glæder sig 🙂

Den kommer i de danske biografer 30. august

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.