7 December, 2023, 19:21
pokémon detective pikachu

Trailer: Pokémon Detective Pikachu

Okay. Inden jeg så traileren til Pokémon Detective Pikachu tænkte jeg noget i stil med “oh no, here we go. Det skulle jo komme!”. Men da jeg så traileren, var jeg sådan helt “okay, det kunne godt være godt, det her”.

Ja, vi er alle blevet druknet godt og grundigt i Pokémon. De fleste af os er vokset op med Pokémon – enten fordi det hittede da vi selv var små, eller for mit vedkommende da mine brødre var små. Jeg kan den danske Pokémon-temasang baglæns, for det var det eneste vi så i TV der hjemme, i en lang periode.

Denne film er dog (umiddelbart) alt andet end en B-film. Det er nemlig Ryan Reynolds der lægger stemme til Pikachu, og den ser faktisk ganske underholdende og ikke mindst vel-animeret ud.

Kino.dk melder endnu ikke noget om hvornår den kommer til Danmark – men den kommer!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.