29 February, 2024, 18:31

Trend: Bundesligahåret er på vej tilbage – er du klar?

Moden er til tider sådan, at gamle ting kommer tilbage. Forleden da jeg var på vej til børnehaven med min datter, så jeg en flok unge folkeskolepiger i trompetbukser og dun-agtige jakker, og tænkte “what?!?”. Men det er sådan det er, og det er der ikke noget at gøre ved.

Noget andet der gør comeback, hvadenten vi vil det eller ej, er bundesliga-/svenskerhåret. Frisuren har efterhånden tittet frem på diverse catwalks, og blandt de kendte i Hollywood, og så rammer den altså nok også Danmark.

Skal jeg have frisuren? Naaaaah, det tror jeg ikke. Så “moderne” er jeg slet ikke 🙂

Hvis du synes det er herrefedt, kan du nyde billederne herunder.


 


 


 


 


 

 

 

 

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.