2 December, 2023, 22:30

Trend – ægte nail-tattoos. Hot or not?

Er du typen der altid kommer til at ødelægge neglelakken inden den er rigtigt tør – eller måske går der kun en dag før den begynder at chippe (skalde af)? Eller måske er du bare vild med nye trends? I hvert fald, kan denne trend blive et kæmpe hit – eller et mega miss. Det er tatoveringer, og de sidder på neglene.

Det er selvfølglig startet i USA, men kan tidsnok komme til Danmark. Det handler simpelthen om, at man får tatoveret neglene med hvad man nu har lyst til. Det ligger ligesom i forlængelse af neglebåndtattoos, som kom frem for noget tid siden, og blevet meget populært på Instagram. Disse kunne både fås kunstige og ægte. Man kan jo faktisk også tegne på neglene og lægge en klar topcoat på, men det er ikke særlig permanent, og skal selvfølgelig vedligeholdes.

@needlenails er starterne af denne trend. Stifterne af Needle Nails fortæller at det er helt smertefrit. Nålen penetrerer ikke neglen helt, og kommer dermed ikke ned i den underliggende hud, som sandsynligvis er meget sensitiv. Det gror så ud, efterhånden som neglene gror ud.

Hvad siger I, hit eller miss?

 


 


 

Et opslag delt af [[ NEEDLE NAILS ]] (@needlenails) den

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.