2 December, 2023, 21:18
Taylor Swift

Hele internettet undrer sig over, hvad Taylor Swift har gang i

Taylor Swift

Fredag d.18. august, (tre år efter at hun annoncerede albummet “1989”) vågnede verden op, og opdagede at Taylor Swift, på mystisk vis var “forsvundet” fra de sociale medier. Hun havde nemlig, i nattens løb, tømt hendes Instagram TOTALT! ALT var væk – hun følger ikke længere nogen, og der var ikke længere et eneste billede tilbage. Desuden er der fjernet indhold fra både hendes Facebook profil og hendes Youtube kanal. Oven i hatten, er hendes hjemmeside gået i sort. Som i HELT SORT!

Ingen, udover Swift og hendes nærmeste (må vi formode), ved hvad der er sket, hvorfor hun har gjort det, og hvad vi skal forvente. Men fans og nysgerrige internetbrugere, har fremsat en hulans masse teorier.

En af de mest udbredte teorier er, at Taylor snart udgiver en ny single.

Tumblr brugere wildestgiraffe og shiftyswiift har kigget nærmere på Taylors Vevo og på hendes egen Youtube-konto, og på begge kanaler, står der at der er flere uploadede videoer, end der er synlige videoer. Noget tyder altså på, at hun hun har uploaded og gemt nogle videoer – en af videoerne rygtes at være 3 minutter og 47 sekunder lang, hvilket altså passer rimelig godt med en ny musikvideo.

Kode-hajer har også været inde og kigge i hendes hjemmesides source code, for at finde ud på af hvorfor hjemmesiden er sort, og for at finde spor som måske kan give en ledetråd til hvad der foregår. Mindre mulige hints er fundet, heriblandt nogle tekster fra sange fra Shake It Off albummet, og et script der gør hele hendes website kulsort.

Faktisk siges det, at hendes hjemmeside var nede på et tidspunkt, lige da hele hendes nye gemmeleg blev opdaget, fordi så mange mennesker gik ind for at kigge.

#TS6 er det hashtag som er forbundet med teorierne om, at der er et nyt og sjette album på vej, og det bliver flittigt brugt.

Her er nogle af teorierne opsummeret.

http://tshifty.tumblr.com/post/164442413892/my-ts6-theories-masterpost

Teorien om at det hele læner sig op af et nyt album, er ikke helt ved siden af. Swift er glad for at lægge små spor ud til sine fans. Hun delte denne video på hendes Instagram, i 2014. I videoen trykker hun på 18. etage-knappen, og den 18/8 2014 annoncerede hun 1989 albummet.

Men nu har Taylor Swift altså givet en ledetråd – og meget tyder altså på at hun driller os. På hendes Instagram, har hun delt nedenstående video. Hvad det betyder, ved meget få. Men meget tyder på at der kommer 1-2 videoer mere, som sammen vil udgøre et eller andet væsen.

Vi må i hvert fald tage hatten af, for Taylors evne til at skabe drama og røre, for der er ingen tvivl om at hendes fans er helt oppe at ringe, og mange venter spændt på hendes næste lillebitte hint.

Det siges at hvis man søger på Taylor Swift på DirecTV, står der at Taylor kommer i Good Morning America, den 31. august. Skal vi vædde på at det program vil få tårnhøje seertal den dag?

Et opslag delt af Taylor Swift (@taylorswift) den

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.