29 February, 2024, 17:26
Urban Decay Heavy Metals

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eye Shadow palette og co.

Urban Decay har mange mange sindssygt lækre, og meget eftertragtede paletter på samvittigheden. F.eks. Naked paletten – need to say more? Denne gang, har de taget et skridt i den lidt vildere retning. De er nemlig ved at launche deres nyeste Heavy Metals Metallic Eye Shadow palette – deres første metallic-only palette. Og den er lækker! Seriøst.

Et opslag delt af Wende Zomnir (@udwende) den

Den kommer, ganske praktisk, rimelig tæt på jul. Den har en fed glam-metal 80’er vibe, og indeholder 20 sprøde farver, med navne som relaterer til punk-rock æraen, som bl.a. Metalhead, Acoustic, and Spandex! Et spejl, deler paletten i to sektioner, med neutrale nuancer til højre, og de mere hidsige nuancer til venstre, lige klar til at mikse og matche, alt hvad du vil. Da Urban Decays stifter, Wende Zomnir, annoncerede den nye palette på Instagram, beskrev hun øjenskyggerne som de mest cremede, mest fantastiske, skindende metaller, som Urban Decay, nogensinde har lavet. Damn.

Som det ser ud nu, tyder meget på at Heavy Metals Metallic paletten, kommer sammen med en større kollektion, som også vil inkludere helt nye, lækre glitter-eyeliners og en læbestift-palette. Vi ved ikke helt hvornår det kommer, men vi ved at det kommer. I mellemtiden må vi nøjes med de lækre billeder, som blandt andet har Ruby Rose med. Mums!

Urban Decays makeup er cruelty free, altså ikke testet på dyr, og flere produkter er veganske. Vi opdaterer med info om hvorvidt Heavy Metals kollektionen er vegansk, når vi ved mere.

Pssst! Det ser ud til at eyelinerne er i handlen nu 😉

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.