2 December, 2023, 21:49

Vil du se skuespillerne fra Disneys spillefilm Aladdin?

Aladdin var en af mine yndlings Disneyfilm. Jeg ELSKEDE sangene, jeg elskede Jasmin og jeg MEGAELSKEDE hendes tiger. Seriøst, jeg havde fucking Aladdin tapet på mit værelse, med matchende bort og det hele (i ved, sådan en tynd stribe tapet).

Filmen udkom i 1992 (i know, we old) og nu er det blevet netop denne films tur til at blive “remaket” med vaskeægte menneske-skuespillere.

Filmen er i fuld gang med at blive optaget, og kommer til os i 2019 – men nok snak – her er nogle af de store roller. Vil du se hvilke andre film, Disney har gang i? Så kig indlægget til ende og bliv klogere.

Jasmin skal spilles af Naomi Scott som blandt andet har medvirket i Power Rangers (2017), men har andre megasucceser bag sig. Men hun er supersmuk og skal nok passe så fint i rollen.

 
Aladdin spilles af Mena Massoud som heller ikke har en masse store roller bag sig, men han er et godt match til rollen, ud fra hans udseende.

 
Genie spilles af selveste Will Smith, som ikke behøver yderligere uddybning. I mine øjne passer han helt perfekt til rollen som den storsnakkende lampeånd.

 
Jasmins søde far sultanen, spilles af Navid Negahban som blandt andet har medvirket i serien Homeland.

 
Og sidst men absolut ikke mindst, er der Jafar som blandt andet er kendt fra The Mummy, og lad os bare sige at Jafar har fået en væsentlig opgradering 😉

Filmen har premiere i USA d.24. maj 2019, og vi får den sikkert kort efter i Danmark.

Jeg ved godt at de ikke har givet os meget endnu, men dette er altså teaseren de har sendt ud indtil videre.

Hvad kan vi ellers se frem til fra Disney? I’ll tell ya!

Løvernes Konge – 2019
Mulan – 2020
Den lille havfrue – ??

Share