7 December, 2023, 20:39

Weekend serie–anbefaling – Sex Education

Jeg er typen der går all in på serier. Jeg ser ikke så mange, men når jeg gør, er det binge-watching i stor stil; jeg ser hele serien så hurtigt jeg overhovedet kan.

Den seneste serie jeg åd råt på to dage, var Sex Education.

Den handler om Otis som er en ung, socialt akavet fyr der går i high school og bor med sin mor. Moren er sex-terapeut og over alt i deres hus er der billeder, figurer og bøger om sex. Otis har dog ikke selv haft sex. Han har ikke engang onaneret. Alligevel havner han i en alliance med skolens seje pige, hvor de sammen hjælper de andre elever med rådgive om sex og forhold.

Serien er ret skøn. Der er selvfølgelig de sædvanlige “ups and downs” hvor tingene går galt og bliver gode igen. Den handler om at være ung, sex, homoseksualitet, venskab og så videre. Den er sød, spændende og sjov, og jeg håber på en sæson mere – eller tre.

Sex Education har fået 8.29 ud af 10 på Rottentomatoes, og 8,5 på IMDB – steder som kan være rimelig nådesløse hvad angår anmeldelser.

SE DEN HER!

Share